Bine ai venit!

Bine ai venit pe pagina TBI Leasing, compania care iti pune la dispozitie un pachet complet de servicii financiare in sistem leasing!

Oferte speciale masini second hand pe www.tbiauto.ro

Suntem prezenti in Romania din martie 2002 si facem parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est.

Principalul actionar al TBI Leasing IFN este TBIF Financial Services BV din Olanda, cu un aport de 99,99% la capitalul social al companiei.

Angajat pe termen lung in Romania, TBIF Financial Services Group urmareste dezvoltarea graduala in spatiul economic local si integrarea pe orizontala si verticala prin parteneriate cu corporatii multinationale.

Super Oferte de Imobile Recuperate

 

Avantajele TBI Leasing sunt beneficiile tale!

Garantam calitatea - Apartenenta la un grup international specializat în furnizarea de servicii financiare ne ofera expertiza necesara pentru a-ti oferi servicii de cea mai buna calitate.

Ne adaptam - Te bucuri de solutii adaptate nevoilor tale pentru ca avem o bogata experienta în leasing si o buna cunoastere a realitatii economice romanesti.

Aproape de tine – Iti este la indemana sa accesezi servicii financiare profesioniste de la TBI Leasing, pentru ca am creat propria retea de sucursale in toate zonele reprezentative ale tarii.

Pachete complete – Pentru ca tie sa iti fie din ce in ce mai simplu si sa primesti servicii financiare integrate, realizam oferte complete impreuna cu celelalte companii din grup: TBI Credit, TBI Fleet Management, TBI Insurance.