TBI AUTO

TBI Echipamente


Valorile cursului valutar se preiau automat de pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei www.bnr.ro
 

Centru de presa

2007-09-11
TBI Leasing IFN imprumuta 48,5 milioane Euro, sindicalizare intermediata de Banca Romaneasca TBI Leasing IFN a contractat, la 11 septembrie 2007, un imprumut sindicalizat in valoare de 48,5 milioane euro, pe o perioada de 6 ani, avand ca scop finantarea activitatilor de leasing.
mai mult»
2007-07-01
Despre piata de leasing din Romania Putem vorbi despre un boom pe piata de leasing din Romania daca privim prin statutul de membru UE al Romaniei sau mai ramane loc de dezvoltare in comparatie cu celelalte tari din regiune?
mai mult»
2007-03-01
TBI Leasing - povestea celor 5 ani Pentru multi, 5 ani inseamna foarte putin... Pentru noi, echipa TBI Leasing, 5 ani inseamna gandirea unui plan, inceputul unui drum, implinirea unei dorinte, incheierea unei etape. A fost un drum greu, dar frumos, si suntem convinsi ca este doar un inceput. Suntem o companie tanara, o parte a unui trust care, prin prezenta in Romania a contrazis predictiile nascute de o piata relativ instabila.
mai mult»
2007-02-12
TBI Leasing – expresia maturitatii pietei financiare din Romania Prezentã in Romania din martie 2002, TBI Leasing face parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services Group, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centralã si de Est. Am stat de vorbã cu Florentina Mircea, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al TBI Leasing.
mai mult»
2006-12-01
Intrebari Ziarul Financiar Care este valoarea bunurilor finantate in primele noua luni? aceeasi intrebare pentru primele 9 luni 2006?
mai mult»