Info Leasing

TBI AUTO

TBI Echipamente


Valorile cursului valutar se preiau automat de pe site-ul Bancii Nationale a Romaniei www.bnr.ro
 

Avantajele leasingului

Leasingul este accesibil unei categorii largi de clienti datorita flexibilitatii ridicate in acordarea unei finantari individualizate in functie de nevoile fiecaruia dintre ei.

Pe langa formalitatile simple, leasingul iti ofera posibilitatea economisirii capitalului propriu, pentru ca platesti doar un avans iar TVA-ul se plateste esalonat, odata cu plata ratelor.

Unul dintre avantajele sistemului de rate fixe este ca iti poti gestiona riguros cheltuielile, deci te poti bucura de o mai buna gestionare a cash flow-ului (folosirea lichiditatilor companiei tale pentru dezvoltarea altor investitii sau proiecte).

Poti alege valoarea avansului si durata perioadei de finantare, astfel incat efortul tau financiar sa fie minim. Profita de deductibilitatea platilor de leasing (amortizare, asigurare, dobanda, eventual diferente de curs valutar).

Leasingul iti ofera posibilitatea achizitionarii unor echipamente cu performante superioare prin constituirea ca avans a disponibilului existent. Poti sustine plata ratelor prin veniturile suplimentare aduse in urma utilizarii bunului.

De asemenea, ai posibilitatea refinantarii bunurilor aflate in proprietate sau care urmeaza a fi importate, in cazul furnizorilor (produsul de sale & lease back).